bg

Rusterloo

Woon- en zorgcentrum Rusterloo is een familiaal rusthuis die het comfort van een nieuwbouw combineert met de gezelligheid van een besloten huiselijke omgeving. Wij bieden woongelegenheid aan 73 bewoners in de vorm van 65 éénpersoonskamers en 4 kamers voor twee personen of echtparen.

Onze zorg richt zich vooral op uitgesproken zorgbehoevenden, zij worden bij ons volledig ondersteund in alle dagelijkse behoeften: zich wassen, aankleden, nuttigen van de maaltijd, zich verplaatsen, naar het toilet gaan,…

Iedere kamer heeft een ruim zicht op de groene omgeving en is volledig uitgerust met badkamer en sanitair. Het basismeubilair is aanwezig maar laat ruimte voor het naar eigen smaak inrichten en decoreren van de kamer.

In de ruime en luchtige gemeenschappelijke ruimtes worden de bewoners begeleid door gekwalificeerd personeel bij het aangenaam invullen en doorbrengen van hun dag. Wij streven naar een sterk persoonlijke benadering met aandacht en respect voor de individualiteit van elk van onze bewoners.

51 RVT bedden zijn voorbehouden voor de zwaar zorgafhankelijke bewoners. Voor de zorgbehoevenden zijn er 22 ROB bedden. De minder zorgbehoevende bewoners kunnen terecht in de 20 assistentiewoningen.

 

Copyright © WZC Rusterloo - Kerkhofdreef 1 - 8730 Beernem - Tel 050 78 07 32 - Fax 050 78 81 91 - Webdesign: Het Drukpunt